Kategorier
Badrum

Drömmen om vackert kakel och klinker

Världen är full av vackert kakel och klinker. Har du unnat dig ett riktigt fint kakel därhemma? Få detaljer i hemmet är så vackra som handgjort kakel med naturliga mönster och strukturer.

För somliga är kakel inte en stor grej, inget de tänker särskilt ofta på. Är du i farten att renovera badrum eller kök, kanske en uteplats, så har du säkert ögat inställt på det hela tiden. Troligen är allt du ser omkring dig kakel i Stockholm. När du går på restaurang, hur har de inrett, vilket kakel har de? Har de vackert klinker på golvet?

Är du inredningsintresserad så har du säkerligen full koll på detta underbart vackra material. Kanske drömmer du om att importera handgjort och målat kakel från Italien eller Marocko. Troligen är du oerhört less på det kakel och klinker som idag pryder ditt badrum och ditt kök. Kanske är det dags att uppgradera hemmet nu, och att unna dig det vackra som du så länge drömt om.

Bli lycklig varje dag med kakel

Låt säga att du äntligen unnar dig det kakel du så länge gått och spanat på. Kanske väljer du att sätta det i köket, över spisen och över arbetsbänken. Varje morgon blir du lycklig av att kliva in och koka ditt morgonkaffe. Lycklig över att se hur bra det blev. Lycklig över att du unnade dig själv just detta fina kakel, trots att det kostade en del. Det är precis så enkelt att höja livskvaliteten och glädjen i vardagen.