Kategorier
Badrumsrenovering

Var noga när ni väljer hantverkare till badrumsrenoveringen

Ska ni renovera badrummet? Då är det viktigt att ni anlitar rätt hantverkare då våtrumsarbeten kräver särskild utbildning och behörighet. Men en badrumsrenovering kräver även planering.

En badrumsrenovering är ofta ett större projekt som kostar en hel del. För att undvika misstag och få badrummet som man drömmer om gäller det att planera noga innan. Ett badrum kan se ut på många sätt och det finns inredning, kakel och material i alla möjliga prisklasser. För att badrumsrenoveringen inte ska kosta mer än man har råd med gäller det att tidigt sätta en budget och sedan planera hur badrummet ska se ut efter den.

Men det är viktigt att man får ett badrum som man tycker om. Fundera över vad som är viktigast. Är det kanske att byta ut badkaret mot en dusch eller att även få in en smart förvaring? Bestäm också vilken stil badrummet ska vara i. Tycker man det är svårt kan man leta inspiration på Internet eller i inredningstidningar.

Spar tid och pengar

Vid en badrumsrenovering i Göteborg är det viktigt att man anlitar erfarna och kunniga hantverkare. För att tätskiktet ska bli korrekt utfört och för att försäkringen ska gälla måste man anlita våtrumscertifierade hantverkare. Man spar också både tid och pengar genom att använda sig av en byggfirma med totalentreprenad. Priserna mellan olika byggfirmor kan variera och därför ska man kontakta några olika företag och be om en offert innan man bestämmer sig. Men det är viktigt att man även tar hänsyn till referenser.