Kategorier
Cykelställ

Cykelställ bringar ordning på utsidans kaos

När man åker förbi en plats där cyklar står parkerade huller om buller ser det stökigt ut. Att skaffa cykelställ gör det lätt att parkera cyklarna rätt.

Man kan tro att cyklar som är rostiga inte är lika stöldbegärliga som moderna elcyklar. Tyvärr är det tillfället som gör tjuven och det spelar egentligen ingen roll hur cykeln ser ut. Oftare är det mer var och hur cykeln är parkerad. På en del platser saknas det helt enkelt fasta cykelställ.

Ett fast cykelställ är bra för att man ska kunna låsa fast sin cykel rejält. Där man vet att man tryggt och lugnt kan lämna sin cykel för att man behöver vara på jobbet eller skolan exempelvis. Man vet att man kan komma tillbaka när man ska cykla hem och hitta cykeln fastlåst på samma sätt som man lämnade den.

Cykelställ bringar ordning i kaoset

Det finns ett enkelt sätt att slippa parkeringskaos med cyklar överallt. Det gäller såväl utanför bostadshus som skolor och andra platser. För att slippa kaoset skaffar man ett, eller flera, cykelställ där cyklisterna kan parkera sina cyklar. Med fasta cykelställ ökar man säkerheten både för cyklisterna och för andra.

Har man exempelvis nedsatt syn riskerar man att krascha in i cyklar som är parkerade överallt. Det blir ordning och reda utanför lokalerna och cyklarna står snyggt parkerade i cykelstället. Utöver det är det säkrare om obehöriga är där med en bultsax och försöker klippa loss låsvajrar. Ett bra cykelställ hjälper verkligen till på många sätt för många olika personer.