Kategorier
Bygg

Balkonginglasning förlänger sommaren i Stockholm

Att sommaren är kort i Stockholm kan nog många skriva under på. Men genom att göra en balkonginglasning kan man på ett smart sätt undvika väder och vind.

Längtan efter sommaren är stor för många som bor i Stockholm. Och har man en balkong så kanske det redan under vintern finns planer för vad man ska göra där. Kanske vill man odla lite örter samt en och annan tomatplanta. Eller så ser man fram emot att få lapa i sig sol tillsammans med en god vän.

Har man tur så kan det bli en drömsommar, som blir exakt så som man önskat. Men tyvärr har vädrets makter ofta en annan idé. Då kan man välja att gilla läget och ändå få det som man önskar sig. Lösningen heter balkonginglasning och är något som fler och fler satsar på.

Valfri balkonginglasning för boende i Stockholm

Den som har en balkong kan få många avundsjuka blickar under sommarhalvåret. För en balkong är lite som en trädgård i miniatyr, något som få med lägenhet har. Och väljer man att satsa på en balkonginglasning i Stockholm så kan man dessutom ofta få välja fritt gällande utförandet.

Går man förbi ett flerfamiljshus så kan man ofta se hur olika balkonginglasningar är. En del väljer att inte ha mer än ett lägre glas medan andra väljer att täcka hela ytan upp till grannens balkong. Hur stor valfrihet man har är oftast ett beslut från hyresvärden eller bostadsrättsföreningen. Samt förstås den boende.