Kategorier
Badrumsrenovering

Skapa hemmet man trivs i

Hemmet är en plats där man ska vila upp och ladda sina batterier. Därför är det viktigt att man kan känna sig trygg i sitt hem och att man trivs och kan känna sig avslappnad och må riktigt bra.

Smaken är olika och hemmet är den plats där man kan gå stort in och verkligen skapa precis det man önskar, även om vissa begränsningar givetvis finns vid hyra av bostad och liknande. Genom tyger i gardiner, kuddar och mattor kan ett helt rum förändras. Det gäller också möbler och prydnadssaker, och även för lampor. Men om man vill så går det också att förändra hela ytskiktet. Kanske är det trasigt, slitet eller inte helt i den egna smaken.

Bygga upp från grunden

I vissa rum i hemmet är det lättare än i andra att skapa ett nytt ytskikt. Det kan vara att man helt enkelt målar om väggarna eller taket. Kanske slipar man om golvet eller lägger ett helt nytt. Men när det gäller badrummet så är det ett rum i hemmet som kräver mycket för att få ett nytt ytskikt. Det går att måla på kakel och klinker, men det ger kanske inte den effekten man önskar och inte heller den önskade hållbarheten.

När man river ut ytskiktet så innebär det också att man samtidigt tar bort fuktspärren och kanske till och med delar av själva väggen, taket och golvet. En totalrenovering blir därför som att göra ett helt nytt badrum från grunden igen, såväl kostnadsmässigt som arbetsmässigt. Mer info om badrumsrenovering på denna sida: badrumsrenoveringbromma.nu