Kategorier
Badrum

Rummet du älskar

Vårt hem är vår borg sägs det. För många är badrummet vår tillflykt i borgen. Fem minuters ensamhet och djupandning hjälper mot det mesta. I badrummet råder det ro. I badrummet ska du må bra.

I en vardag som för många av oss är mer stressig än någonsin är hemmet viktigt. Vårt moderna samhälle ställer krav, på gott och ont. Vi är vana vid fart och fläkt och önskemål och krav på framåtskridande. Allt detta är nog gott men människan behöver också lugn och ro.

Det är enkelt att göra om badrummet till att bli den oas i kaoset som du alltid önskat dig. Mycket av jobbet gör du själv. Då tänker vi på inredning, färgval och utformning. Andra delar är lämpliga att lämna till yrkeskunniga personer med behörighet för våtrumsarbeten. Den delen handlar om installation av el och rördragning och att skapa ett badrum utan risker.

Vad måste finnas i ditt badrum?

Vissa önskar regnvattendusch medan andra vill ha massagebadkar. Toaletten kan anpassas på olika sätt och antalet handfat är valfritt. Någon förvaring behövs och gärna ett låsbart skåp med spegel. Sedan är det fritt fram för din egen kreativitet.

Din kontakt i branschen ger dig kostnadsfri offert sedan ni diskuterat dina önskemål. Tapet eller kakel? Klinkergolv med eller utan golvvärme? Dina önskemål och firmans yrkeskompetens är en bra kombination när det gäller att skapa ett alldeles enastående badrum.

Ditt badrum ska inte vara platsen du besöker enbart av nödvändighet. Det kan bli din sköna oas om du bara vill. Hitta mer info på denna sida: badrumsrenoveringhuddinge.se