Kategorier
Måleri

Målare i Vasastan: Renovera med rotavdraget

Renovering är nu mer tillgänglig än någonsin i Vasastan, tack vare det förmånliga rotavdraget. Här berättar vi Evelinas inspirerande historia om hur hon förvandlade sin budgetlägenhet med hjälp av en skicklig målare i Vasastan.

Evelina drömde om att äga en mysig etta i Stockholm, där hon kunde vara närmare sitt arbete och njuta av stadens nöjen. Men ekonomin var en utmaning; nyligen färdig med skolan och nybörjare på jobbet, hade hon inte mycket pengar sparade. Skulle detta hindra henne från att förverkliga sin dröm?

Det visade sig att lägenheten var betydligt billigare än genomsnittet i staden, av två viktiga skäl. För det första hade säljaren bråttom att avyttra den, och för det andra behövde den en omfattande renovering. Evelina funderade över vilken målare hon skulle ha råd att anlita för att återställa lägenheten till sitt forna jag.

Målaren i Vasastan – Räddaren i nöden

En arbetskamrat som Evelina nyligen hade blivit vän med fick höra talas om hennes dilemma och rådfrågade sin bror, en erfaren målare som arbetade i Vasastan. Han föreslog att Evelina skulle kontakta dem och be om en kostnadsfri offert, och detta blev det första steget mot att förverkliga hennes dröm.

Tillsammans med målaren i Vasastan skapade Evelina en detaljerad plan för renoveringen, som skulle utföras i flera steg för att fördela kostnaderna över tiden. Rotavdraget skulle komma väl till pass och minska kostnaderna avsevärt. Som en gest av tacksamhet bjöd Evelina sin arbetskamrat på tacos som tack för hjälpen, och detta blev början på en varaktig vänskap.

För mer information samt tips om målare besök denna hemsida: målarevasastan.nu