Kategorier
Badrumsrenovering

Kreativ plattsättare

De som arbetar som plattsättare har känsla för både precision och färg. De kan skapa konst med hjälp av plattorna de sätter. För att få ett perfekt resultat bör man anlita en plattsättare.

Många väljer att själva sätta upp sitt kakel eller klinker, men det krävs en del för att göra det. För att få ett bra och jämnt resultat behöver man göra en del förarbete och ha väldigt mycket tålamod. När man istället anlitar en plattsättare slipper man tänka på allt sådant, och det finns många certifierade plattsättare som brinner för sitt jobb och kan skapa konst med hjälp av plattorna. De vet vilket förarbete som krävs och hur det ska läggas för att få det bra. De kan även köpa in materialet om man önskar det. Med deras hjälp kommer du få ett snyggt lagt golv eller vägg.

Inga begränsningar

Det blir mer och mer populärt att ha kakel eller klinker i badrum eller andra rum som utsätts för fukt. Materialet är tåligt och blir det blött torkar man enkelt upp det. Dessutom är det väldigt snyggt att se på.

Det finns inga begränsningar på hur det ska se ut. Det finns många olika färger och mönster, och dessutom kan man göra sina egna mönster. Ta hjälp av en duktig plattsättare så kan ni tillsammans komma fram till vad som passar dig. De är väldigt proffsiga och hjälper till så mycket man önskar. Inget jobb är för stort eller för litet för dem, så ta kontakt och få en offert. Mer info om plattsättare hittar du här: plattsättareistockholm.se