Kategorier
Måleri

Hitta en kunnig målare i Stockholm

En riktigt duktig målare i Stockholm prioriterar noggrannhet, miljötänk och kvalitet. Men hur vet man egentligen om en målare är bra? Här kommer några tips.

Att välja rätt målare i Stockholm handlar inte enbart om att ta hänsyn till priset. Miljötänk och noggrannhet är minst lika viktigt. Det handlar nämligen inte bara om att stryka på en ny kulör, utan lika mycket om förarbetet. Det kan innefatta både spackling, slipning och grundmålning. Ett bra underarbete minskar risken för att färgen börjar flagna eller att ojämnheter syns igenom. Dessutom gör det att slutresultatet håller sig snyggt mycket längre.

Vad du bör tänka på när du väljer målare

När det är dags att ta steget och anlita en kunnig målare i Stockholm finns det några viktiga saker att ta hänsyn till. Förutom att målaren ska ha goda referenser och ha gjort liknande projekt tidigare med gott resultat kan det vara bra att fråga om villkoren. En seriös målare står bakom sitt arbete och erbjuder garantier för såväl utförande som material.

Diskutera och förklara för målaren vilka förväntningar du har på slutresultatet. Det kan också vara klokt att prata tidsramar och upprätta en arbetsplan, så att du vet vad som kommer att hända och när. Glöm heller inte bort att använda ROT-avdraget där det är möjligt, för att spara pengar på arbetskostnaden.