Kategorier
Fönster

Fönsterrenovering i Stockholm – en besparingsåtgärd

Förr eller senare är det dags att se över tillståndet hos fönstren i dina fastigheter. En firma som utför fönsterrenovering i Stockholm kan hjälpa dig.

Fönster i fastigheter har fler funktioner än vad man oftast tänker på. Självklart ska de släppa in ljus men samtidigt skall fönstren inte släppa ut energin under höst och vinter. Solljus under vår och sommar ska helst kunna avskärmas. Fönster får absolut inte vara dragiga utan måste vara välisolerade. Om fastigheten ligger i en stadskärna med bullrig trafik ska fönstren ha bra ljudisolering.

Även fönster som motsvarar alla de krav som nämnts ovan, måste ses över med jämna mellanrum. En av de allra enklaste åtgärderna är att byta tätningslister. De kan ha en relativt kort livslängd och blir spröda och spricker, vilket gör att deras egentliga funktion försvinner.

Fönsterrenovering i Stockholm med stilkänsla

Du äger ett antal fastigheter och under de senaste åren har kostnaderna för uppvärmning rusat i taket. “Vet du hur mycket energi du släpper ut i onödan genom dina fönster?”, frågar en branschkollega. “I mina hus har vi gjort fönsterrenovering i samband med att vi reparerat och tilläggsisolerat fasaderna”.

Du kan naturligtvis också renovera dina fastigheters fönster, men vill göra det så att fastigheternas yttre fasad inte förändras. Från din kollega får du tips om en firma med lång erfarenhet av fönsterrenovering i Stockholm och som gör det med stor omtanke om fastigheternas ursprungliga exteriör. Och visst kan fönsterbleck och karmar förbättras och målas om och energiglas sättas in utan att husets charm försvinner.

Ta reda på mer om fönsterrenovering https://www.fönsterrenoveringstockholm.nu.